Jongeren

Sinds medio 2015 is er in de Antroposofische Vereniging een aan kracht en reikwijdte toenemende beweging onder jongeren. Er worden onder meer meerdaagse vieringen, studiegroepen en reizen georganiseerd. Wil je hier meer over weten of heb je ideeën?
Voor informatie kun je contact opnemen met Janna de Vries, jongerenmedewerker.
Dit kan door te mailen naar: jongeren@antroposofie.nl .

antroposofischevereniging.nl is bedoeld als kennismaking met de Antroposofische Vereniging in Nederland, en voor meer informatie over de organisatie, het lidmaatschap en ledenactiviteiten.