Documentatie wereldconferentie 2016

Documentatie wereldconferentie 2016

Voor een ieder is inmiddels beschikbaar de documentatie van de wereldconferentie gehouden Michaƫl 2016. De conferentie was op uitnodiging, maar de resultaten zijn openbaar voor alle belangstellenden. Het heeft even geduurd, want alles is in zowel Duits, Engels als Spaans uitgevoerd. De documenten zijn te lezen op de website van het Goetheanum: Texte zur Goetheanum-Welt-Konferenz.

Na de conferentie heeft de Goetheanum-leiding zich bezonnen op de vragen die uit de conferentie naar voren komen. Een eerste nadere stap wordt gezien in het tot stand brengen van een betere samenwerking tussen de verschillende geledingen van Hogeschool, Antroposofische Vereniging en de werkgebieden, waar de antroposofie in verschillende gedaante leeft. Daarvoor zijn drie Zielbilder ontwikkeld, waarover binnenkort meer in Motief.

Jaap Sijmons

Motief.online

Blijf via Motief.online op de hoogte van actuele berichten uit de antroposofische beweging en daarbuiten, blader door de evenementenkalender en bekijk de entree van Motief, het ledenblad van de AViN. Ook is op deze website een actueel overzicht te vinden van ledengroepen, studiecentra en bijeenkomsten van de esoterische cyclus.

Deze website
Ores quisque experorit reptatur? Emporro te rescid quatio. Nam que est, consequatem que es adigend itatur, tem et venienim dus ut et re nam, sincit facerna temquodi aut ex eremperest, torectibus niet, que offictem et.
Lees meer over de vereniging >

Contactgegevens
Antroposofische Vereniging in Nederland
Boslaan 15
3701 CH Zeist
Telefoon: (030) 691 82 16
secretariaat@antroposoie.nl