Vacature financieel administratief medewerker

Vacature financieel administratief medewerker

De Antroposofische Vereniging in Nederland (AViN) zoekt een financieel administratief medewerker. Na 15 jaar vertrekt de huidige medewerker.

De AViN is een ideële vereniging en heeft in Nederland ruim 3500 leden. Doel is de antroposofie te bevorderen door o.a. het geven van cursussen en houden van conferenties. De AViN heeft een ledenblad Motief en een kwartaalblad Antroposofie Magazine waar een ieder zich op kan abonneren.

Profielbeschrijving: Je hebt overzicht, bent nauwkeurig en beschikt over goede communicatievaardigheden. Je hebt plezier in het werken met cijfers en bent in staat om zelfstandig te werken.
We werken met AFAS, kennis hiervan is een vereiste. Boekhoudkundige kennis is een pré.

Herken je je in bovenstaand profiel en ben je op zoek naar een mooie uitdaging (in dienstverband of als ZZP-er) stuur dan vóór 21 september een motivatiebrief met CV naar Emma Vink (emmavink@antroposofie.nl). Meer informatie is op te vragen via mail.

Antroposofische Vereniging in Nederland
Boslaan 15
3701 CH Zeist

Motief.online

Blijf via Motief.online op de hoogte van actuele berichten uit de antroposofische beweging en daarbuiten, blader door de evenementenkalender en bekijk de entree van Motief, het ledenblad van de AViN. Ook is op deze website een actueel overzicht te vinden van ledengroepen, studiecentra en bijeenkomsten van de esoterische cyclus.

Deze website
Ores quisque experorit reptatur? Emporro te rescid quatio. Nam que est, consequatem que es adigend itatur, tem et venienim dus ut et re nam, sincit facerna temquodi aut ex eremperest, torectibus niet, que offictem et.
Lees meer over de vereniging >

Contactgegevens
Antroposofische Vereniging in Nederland
Boslaan 15
3701 CH Zeist
Telefoon: (030) 691 82 16
secretariaat@antroposoie.nl