default-header De kunst van het zingen in de zomer-Bijeenkomsten - AViN - Antroposofische Vereniging in Nederland

De kunst van het zingen in de zomer

Startdatum
27 juli 2024
Einddatum
31 juli 2024
Prijs per persoon
€375,00

De kunst van het zingen in de zomer van 27 t/m 31 juli 2024 o.l.v. Cileke Angenent

Deze vijfdaagse workshop die op de rustige plek van een biologische boomkwekerij zal plaatsvinden, geeft u de mogelijkheid om weer verder te komen met het zingen. We werken vanuit een ontspannen, vertrouwde sfeer, die de rust en de ruimte van vakantie niet verstoort.

De workshop is toegankelijk voor iedereen. Voor beginners en voor mensen die ervaring met zang of de scholingsweg hebben, biedt de workshop verdieping.

Cileke Angenent (zangeres en zangdocent):

“Ik zal achtergronden bespreken over mijn zang-scholings-weg. We oefenen met zingen, we bespreken vragen over zingen en zang-problemen, we zingen samen meerstemmige muziek. Pianist Theo de Best komt om diegenen te begeleiden die met solozang, duetten of terzetten werken wil.

Verder improviseren we; spelen we met ritme, toon, klank, melodie. Werken vanuit plezier en loslaten wordt afgewisseld met oefeningen voor het gezonder maken en in evenwicht brengen van de stem.”

Locatie: een prachtige sfeervolle plek in en rondom de circustent ‘Podium Valckenhof onder de Bomen’ op de biologische boomkwekerij Valckenhof te Reek (N.B.) Natuurkamperen is in overleg mogelijk, er zijn ook diverse B&B’s in de buurt.

Adres: aan de overkant van Heijtmorgen 36 Reek (N.B.)
Kosten: € 375 (inclusief koffie, thee, sap en soep)
Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-2164 1058